El club de pesca la perola escalfa motors per començar amb la lliga

06/03/2012 – 16:07
El passat dissabte dia 25 dos membres de la junta del club de pesca la perola de roses (fernandez i coll) van organitzar una trobada de surfcasting anomenada (surfcasting-heating).
Aquesta trobada és va fer per anar escalfant motors ja que el proper dia 24 de març comença la lliga social del club, a la trobada van assistir un total de 22 participants entre el quals cal destacar el petit Heribert Coll de 8 anys com a futur gran pescador. La trobada va ser a la platja de santa margarida i va tenir una durada aproximada d’unes 5 hores acompanyades d’un temps i un ambient immillorable.
Tot i el bon temps que va acompanyar la trobada i tal i com es preveia per les dades que estem les captures varen ser molt escasses, de 22 participants nomes 9 varen aconseguir alguna captura.
En acabar la pesada de peix, les posicions d’aquesta prova van quedar de la següent manera:
1er lloc per el Bisbalenc Jordi Segura que és va proclamar campió amb dos peces (orada i mabre) amb un pes total de 820 grs.
2on lloc per l’Olotì Marc Vissi amb la captura d’una peça (lubina) de 675 grs.
3er lloc per el rosinc Manel Coll amb la captura d’una orada que va pesar 553 grs.
4art lloc per l´Ernest Lopez.
5è lloc per Jose Moral.
6è lloc per Jaume Marginet.
7è lloc per Viti Alonso.
8è lloc per la Lorena Cantò.
9è lloc per l´Alberto Fernandez.
Finalment i per amenitzar la trobada els organitzadors varen repartir premis varis per als primers classificats, la trobada va ser un èxit fet que encoratge als organitzadors a pensar en organitzar una altra per l’any que bé.

» Afegeix un comentari nou 131 lectures

Anuncios